Menu Online boeken

Comfortcamping

Bent u op zoek naar een fijne comfortcamping in Brabant? Middenin de prachtige natuur van De Peel vindt u camping De Peelpoort.

Rust, ontspanning en leuke activiteiten

Even ontspannen en genieten is voor ieder mens goed. Op onze gemoedelijke comfortcamping in Brabant houden we rekening met de voorkeuren en behoeftes van de meeste 50-plussers. Door de groene omgeving kunt u heerlijk tot rust komen, maar er zijn ook genoeg activiteiten in de buurt om te ondernemen.

De mooiste wandeltochten en fietsroutes

De natuur van De Peel staat bekend om de mooie uitgestrekte vlaktes en de bosrijke omgeving. Het is dan ook erg geliefd bij fanatieke wandelaars en fietsers. Via de mooie wandeltochten en fietsroutes kunt u de gehele omgeving ontdekken. Het Nationaal Park De Groote Peel is prachtig om eens te bezoeken. Ons personeel op comfortcamping De Peelpoort kan u leuke routes aanwijzen.

Vissen in de visvijver of golfen op een mooie golfbaan

Naast camping De Peelpoort vindt u Golfbaan Het Woold en aan de andere kant Visvijver De Witte Bergen. Op De golfbaan kunt u een heerlijk potje golfen. Dit is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren golfers. De twee mooie golfbanen passen binnen het gevarieerde peellandschap en zijn dan ook populair onder golfers, ook voor een heerlijke golfvakantie. Gaat u liever vissen? U kunt in de visvijver onder andere vissen op brasem, baars, karper, snoek en zeelt. De visvijver is ook voorzien van een vissteiger en een toilet. Voor veel mensen is het een ideale plek voor een visvakantie Brabant.

Faciliteiten comfortcamping De Peelpoort

Houdt u niet zo van vissen of golfen? Op comfortcamping De Peelpoort zijn genoeg andere activiteiten te beleven. Er zijn twee ruime speelvelden voor de kinderen. Daarnaast kunt u bij ons in restaurant ’t Tufke heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Daarbij zit ook een speeltuin en een fijn terras. Op onze camping vindt u ook een Jeu de boules baan en een tafeltennistafel. Voor uw elektrische fiets is er ook een oplaadpunt en fietsenstalling. Comfortcamping De Peelpoort is voorzien van fijne en schone sanitaire voorzieningen.

comfortcamping

Kamperen of huren?

Op ons ruime kampeerterrein kunt u terecht met uw eigen camper, caravan of tent. Ideaal wanneer u echt van het kampeergevoel wilt genieten. De plaatsen zijn ruim en altijd in de buurt van de sanitaire voorzieningen. Houdt u liever van iets meer comfort en luxe? Dan kunt u op onze camping ook een mooie Studio of Chalet huren op hét Bungalowpark Brabant.

Puur genieten op comfortcamping De Peelpoort

Op onze camping hebben we in alles geprobeerd te voldoen aan de wensen van u als 50-plussers. Er zijn fijne voorzieningen en vele faciliteiten beschikbaar. Daarnaast is er genoeg gelegenheid voor leuke activiteiten in de buurt. Zeker wanneer u houdt van prachtige natuur, is comfortcamping De Peelpoort iets voor u! 

Online boeken