Menu Online boeken

Fietsen in omgeving De Peel

Al vele jaren kennen we hier het knooppuntensysteem voor fietsers. Hierdoor kunt u op een gemakkelijke manier het hele gebied doorkruisen over wegen en goed fietspaden. Aan de hand van een briefje met een aantal nummers (die u vooraf aan de keukentafel hebt genoteerd) gaat u op pad. Gemakkelijk is dat u op camping De Peelpoort midden in dat netwerk zit en de nummers 65, of 94 al na een paar kilometer trappen kunt bereiken.

Bedenk ook dat dit netwerk naadloos aansluit op dat van het nabije Limburg, van geheel Noord-Brabant en van de buurlanden België en Duitsland. Het is dus niet moeilijk om hele dagtochten uit te zetten; u bepaalt zelf uw route en het aantal kilometers. Vrijheid en flexibiliteit zijn de kenmerken van dit systeem.

Wandelen in omgeving De Peel

Houdt u meer van wandelen? Ook dat kan via een netwerk van wandelingen, dat hier en in grote delen van onze provincie is uitgezet. Groengele paaltjes wijzen u de weg naar alle hoeken en gaten van Asten en omgeving De Peel. En ook dit netwerk sluit aan op de omgeving De Peel, zodat u tochten kunt maken die u zelf samenstelt. Zelfs over de nabije golfterreinen loopt een prachtige route.Als we dan toch in de natuur zijn, dan kunt nog een wandeling maken in de Botanische tuin in Asten-Heusden. Daarvoor moet u achter en rondom de kerk van Asten-Heusden zijn. Veel genoegen!