Menu Online boeken

Lekker genieten in de natuur!

U hoeft niet altijd ver weg te gaan om iets te kunnen doen, of een aantal bezienswaardigheden te bezoeken. In het grote peelgebied zijn nogal wat mogelijkheden ter ontspanning. Asten en andere plaatsen in de omgeving De Peel bieden diverse mogelijkheden. En wilt u toch nog even de stad in? Helmond, Eindhoven, Venlo en Weert liggen op een niet te grote afstand.

Camping De Peelpoort in de omgeving De Peel zelf heeft enkele buren die u vertier kunnen bezorgen.

Wilt u wel eens een keer gaan vissen? Dan is Visvijver De Witte Bergen een perfecte buurman! Golfbaan het Woold is een andere buurman bij wie u terecht kunt. Of wilt u liever de oude natuur in? Dan kunt u terecht in Natuurreservaat De Groote Peel, op een paar kilometer afstand. Houdt van meer van aparte musea? Lees dan verderop iets meer over Museum Klok & Peel in Asten. Ook is er Museumkring Peelland die een aantal kleinere musea; zij laten van alles zien over leven, werken en wonen in de 19e en 20e eeuw. Kortom het boeren-, dorps-, en stadsleven van toen. Houdt u van fietsen? U verblijft op camping De Peelpoort midden in een netwerk van knooppunten. Of houdt u het liever bij wandelen? Dan wijzen de geelgroene paaltjes met nummers u graag de weg.

Op onze website ziet u een aantal mogelijkheden; maar er is veel meer te beleven. Bij de receptie zijn talrijke folders beschikbaar van de diverse mogelijkheden. Menselijke woorden en papieren gegevens leggen de hele Peel voor u open!