Menu Online boeken

Lekker genieten in de natuur!

Camping de Peelpoort is zeer centraal en tegelijk heel mooi gelegen in de prachtige omgeving van de Groote Peel. Dat betekent dat u hier kunt vertoeven in een schitterend gebied, met alle faciliteiten binnen handbereik en talloze activiteiten om te ondernemen.

Indrukwekkende en boeiende natuur
Naast de magische Groote Peel kunt u vanuit de camping wandelend of fietsend nog veel meer mooie natuur ontdekken in de directe omgeving! Zoals het Starkriet en de Witte Bergen. Maar ook de Dennendijkse bossen, de Mariapeel, de Oetert, Oostappense bossen, Boksenberg, Kapellerput, de Berken en het Keelven zijn zeker de moeite waard. Van bossen tot vennen en van tuinen tot de Aa. Bij ons hoeft u niet ver weg te gaan om te genieten.

Volop activiteiten: van vissen tot golfen!
Datzelfde geldt voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Camping De Peelpoort heeft namelijk enkele interessante buren! Wilt u wel eens een keer gaan vissen? Dan is visvijver De Witte Bergen een perfecte buurman! Aan de andere kant vindt u een manege én Golfbaan het Woold. Houdt u meer van aparte musea? Breng dan zeker een bezoekje aan het Museum Klok & Peel in Asten. Ook is er Museumkring Peelland waar u een aantal kleinere musea kunt bezoeken over leven, werken en wonen in de 19e en 20e eeuw. Kortom het boeren-, dorps-, en stadsleven van toen. Houdt u van fietsen? U verblijft op camping De Peelpoort midden in een netwerk van knooppunten. Of houdt u het liever bij wandelen? Dan wijzen de geelgroene paaltjes met nummers u graag de weg. Voor diegenen die graag gaan zwemmen, in het nabijgelegen Ommel is een prachtig strandbad te vinden. En met Toverland op rijdbare afstand, komen pretparkliefhebbers ook aan hun trekken.

Peeldorpen en gezellige steden
Asten en andere Peeldorpen in de omgeving zijn ook zeker een absolute aanrader om te bezoeken. En wilt u toch nog even de stad in? Helmond, Eindhoven, Venlo en Weert zijn prima bereikbaar.

Op onze website ziet u een aantal mogelijkheden; maar er is veel meer te beleven. Bij de receptie zijn talrijke folders beschikbaar van de diverse mogelijkheden. Kortom, in de omgeving is voor iedereen wel iets te vinden om van te genieten!