Menu Online boeken

Midgetgolf de Peelpoort

Midgetgolfen is OPEN.
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
10:00 - 12:00

Koffie - Thee - Frisdrank - Versnaperingen
zijn bij de receptie van Camping de Peelpoort verkrijgbaar.

 

 

 

18 holes en voor ieder wat wils

Begin 2019 openden we samen met brasserie 't Turfke en de Peeltram een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 7,50 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 4,00 per ronde van 18 holes.

Bogey
Elke baan is zo gemaakt dat de bal met twee, drie of vier slagen in de hole te spelen is. Dit aantal noemen we een bogey. Voor elke hole is op de scorekaart precies te zien in hoeveel slagen men bij de hole kan zijn.

Ideaal voor een uitje met vrienden, familie, collega's of de kinderen
Een potje midgetgolf is ideaal voor een uitje met de buurt, familie, vrienden, collega's of bijvoorbeeld een kinderfeestjes. Midgetgolfen vindt namelijk íedereen wel leuk. En wilt u meer? Ook dat kan. U kunt het midgetgolfen natuurlijk ook combineren met nog meer activiteiten. Door onze samenwerking met Brasserie 't Turfke, de Peeltram en lokale collega-ondernemers is er heel veel mogelijk. Na het midgetgolfen heerlijk eten, een rondrit met de Peeltram of misschien nog even spelen in de speeltuin, een rondje op de solex? Geen enkel probleem. Desgewenst kunnen we dus ook dagvullende arrangementen aanbieden, inclusief een overnachting. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.