Menu Online boeken

Camping De Peel

Op de grens van Brabant en Limburg ligt het prachtige natuurlandschap De Peel. Een veelzijdig natuurgebied dat het hele jaar door natuurliefhebbers trekt. Zoekt u een camping De Peel? Ontdek Comfortcamping De Peelpoort voor een ontspannen en fijne verblijfplaats.

Veelzijdig natuurlandschap

De Peel staat bekend om de veelzijdigheid van het landschap. Er zijn veel verschillende landschappen te ontdekken zoals moerassen, heide, bossen, waterplassen en stil hoogveengebied. Wanneer u kunt genieten van een mooie wandeling of een fietstocht, is dit gebied een uitkomst.

Bijzonder Hoogveengebied

Hoogveen komt nog maar op een aantal plekken in Nederland voor. De Peel is één van deze plekken waar het bijzondere hoogveen nog bestaat. De Peel ligt op de grens van Brabant en Limburg en bestaat uit een hoogveengebied van maar liefst 30.000 hectare. Dit gebied heeft een unieke uitstraling en is daarom erg geliefd bij natuurliefhebbers.

Prachtige fietsroutes & wandelingen in De Peel

Rondom onze camping De Peel vindt u prachtige fietsroutes en wandelroutes. Wanneer u een mooie fietstocht gaat maken kunt u vanaf Camping De Peelpoort zelfs naar Limburg, België, Duitsland en Noord-Brabant. U kunt gemakkelijk hele dagtochten uit zetten.  Tijdens het wandelen kunt u de prachtige omgeving van De Peel goed ontdekken. U kunt gemakkelijk een wandeling maken in de Botanische tuin in Asten-Heusden of door Nationaal Park De Groote Peel wandelen.

De Peel ontdekken met de Peeltram

De Peeltram is een volledig gerestaureerde tram. Hier kunt u samen met uw gezelschap rondrijden door De Peel. De mooiste plekken worden bezocht zoals Asten, Bakel, Liessel, Horst, Someren of één van de andere Peeldorpen. De Peeltram is geschikt voor jong en oud en hartstikke leuk om de omgeving te ontdekken!

Camping De Peel

Verblijven op een camping De Peel

Camping De Peelpoort heeft 80 verblijfplaatsen die te onderscheiden zijn in diverse overnachtingsmogelijkheden. Met een eigen tent, caravan of camper kunt u verblijven op de ruime staanplaatsen. Daarnaast kunt u ook een fijne en luxe accommodatie huren op onze camping De Peel. Alle voorzieningen zijn ingericht op rustzoekers en de behoeftes van 50-plussers. Doordat Comfortcamping De Peelpoort compleet nieuw is, zijn alle voorzieningen in goede staat.

Online boeken