Menu Online boeken

Bungalowpark Brabant

Bent u op zoek naar een fijne, comfortabele en rustgevend bungalowpark Brabant? Dan is Camping de Peelpoort de ideale oplossing. Deze camping bevindt zich middenin de prachtige natuur en dichtbij alle Brabantse activiteiten en steden.

Ontspanning & rust

Ieder mens heeft het regelmatig nodig om even op adem te komen en tot rust te komen. Op ons bungalowpark Brabant kunt u echt genieten van rust en de omgeving. Volkomen ontspannen kunt u genieten van het veelzijdige peellandschap of van leuke activiteiten in de omgeving. Zo kunt u een potje golfen, een bezoek brengen aan museum Klok en Peel Asten, het Nationaal Park de Groote Peel bezoeken of vissen in de visvijver. Daarnaast kunt u vanaf onze camping prachtige fietstochten en wandelroutes maken.

Arrangementen

Speciaal voor golfliefhebbers, fanatieke vissers en gezellige familieweekenden, biedt hét bungalowpark Brabant speciale arrangementen aan. Op onze comfortcamping hebben wij speciale arrangementen voor vissers, met een fijn verblijf, een lekker diner en toegang tot de visvijver. Voor golfers bieden we een arrangement aan met toegang tot een grote golfaccommodatie en een heerlijk diner. Wilt u graag met de familie een weekend weg? Dat kan met ons arrangement dat bestaat uit een aantal accommodaties, een diner, rondrit met tram en eventueel fietsverhuur.

Arrangementen

bungalowpark brabant

Comfortcamping de Peelpoort

Camping de Peelpoort is een ideale vakantiebestemming voor senioren die willen genieten van een prachtige omgeving. Het bungalowpark Brabant is geheel nieuw en in alles is rekening gehouden met senioren. Er zijn moderne voorzieningen en verblijfplaatsen. Daarnaast vindt u vele mooie wandelroutes en fietstochten in de omgeving, maar ook de mogelijkheid tot vissen en golfen wordt gewaardeerd. Wij zijn een comfortcamping waar mensen rust en ruimte vinden, maar ook de gezelligheid van andere senioren. Boek uw verblijfplaats op ons bungalowpark Brabant.

Boek uw Bungalow op Bungalowpark Brabant

Op Camping de Peelpoort wordt u altijd op de Brabantse hartelijke manier ontvangen. De camping is gelegen in Asten-Heusden. Op ons vakantiepark Asten bieden we zeven prachtige chalets, vier hotelkamers en vijftien trekkershutten aan. Hier kunt u comfortabel en luxe genieten van het kampeergevoel.

Direct boeken