Menu Online boeken

Een ontspannen Visvakantie Brabant bij Camping De Peelpoort

Een heerlijk vakantiepark met mooie vakantiebungalows en kampeerplaatsen en dan ook nog direct gelegen aan een ruime visvijver. Alle ingrediënten voor een ontspannen visvakantie vindt u bij Camping de Peelpoort. Speciaal voor uw visvakantie hebben wij ook een arrangement op maat ontwikkeld.

Visvakantie Brabant

Waarom zou u verder zoeken? Als vissen uw hobby is en u een camping zoekt waar u deze sport kunt beoefenen is camping de Peelpoort een uitstekende keuze. Onze camping beschikt zowel over ruime kampeerplaatsen als over comfortabele accommodaties. Direct aan de camping ligt visvijver de Witte Bergen. Deze visvijver van 12ha ligt in een oase van rust en geeft u flink wat uitdaging om een hengeltje uit te gooien. De website karpervissen in Nederland schreef een mooi artikel over deze fijne visvijver waar u o.a. kunt vissen op karper, brasem, zeelt, rietvoorn, snoek en baars.

Over de Peelpoort

Camping de Peelpoort is een nieuwe camping in het prachtige natuurgebied de Peel. Naast vissen kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen, maar ook zijn er leuke steden in de buurt voor een dagje cultuur of winkelen. Genoeg te doen en wij adviseren u ook graag over leuke uitstapjes of wandel- en fietsroutes. Ons vakantiepark beschikt over 80 ruime comfortplaatsen, onderverdeeld in diverse mogelijkheden. Naast de gewone kampeerplaatsen voor caravans en tenten zijn er twaalf plaatsen voor campers, zeven chalets, vijftien trekkershutten en een trekkersveld waar eveneens heerlijk kan worden gekampeerd. De Peelpoort wordt veel bezocht door groepen, bijvoorbeeld voor een familieweekend, vriendenweekend of brainstorm met bedrijven. Op het vakantiepark vindt u onze eigen brasserie ’t Turfke waar u terecht kunt voor een kop koffie, maar ook voor een ontbijt of lekker diner.

Het adres voor uw visvakantie in Nederland is zonder meer camping de Peelpoort. Boek nu uw vakantie en laat u verrassen door ons gemoedelijke vakantiepark. U bent van harte welkom.

Nu online boeken

visvakantie