Menu Online boeken

Vakantiewoning kopen

Uw tweede ''huis'' op ons mooie Recreatiepark in de Brabantse Peel.

Recreatiepark Camping de Peelpoort biedt huurkavels aan op een keurig verzorgd park dat met zijn natuurlijke ligging, naast 18 Holes Golfbaan Het Woold en visvijver de Witte Bergen, een aantrekkelijke locatie is voor uw chalet, stacaravan, toercaravan, vouwwagen of tent. Daarnaast is onze camping het ideale uitgangspunt om te wandelen en fietsen.
De kavels variëren in oppervlakte van 100 m2 tot 300 m2 en zijn recentelijk nieuw aangelegd. Hier beleeft u het moderne leven in een prachtige en natuurlijke omgeving!

Veel gasten ervaren de rust op het park als zeer aangenaam, heerlijk genieten met familie en vrienden van de frisse buitenlucht, de eerste warme zonnestralen en de rust van de Peel, en het mooiste van alles: morgen volgt er weer zo'n dag!

Er is een toenemende vraag naar ongestoord recreëren in de natuur waarbij de moderne voorzieningen van thuis worden meegenomen naar de camping.
Camping de Peelpoort speelt in op deze behoefte met moderne nutsvoorzieningen: 16A elektra, water, riolering en een propaangasnetwerk op het hele terrein.
Op het gehele park is Wi-Fi-internet aanwezig waardoor u verbinding houdt met de buitenwereld, maar alleen als u dat wenst natuurlijk.

Kom vrijblijvend kijken naar de plaatsen en/of chalets, caravans en campers die wij u te bieden hebben.

Verblijf

Het park is het gehele jaar toegankelijk, overnachten is het gehele jaar toegestaan.
Permanente bewoning is niet toegestaan.

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats?

Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Camping de Peelpoort?
Neem gerust telefonisch contact op of kom langs!
We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien!

Interesse in een van onze chalets, caravans of campers?

Camping de Peelpoort biedt u een breed scala aan chalets, caravans en campers te koop aan.
Door onze samenwerking met diverse chaletbouwers kunnen wij u ook nieuwe chalets aanbieden of bemiddelen in de aankoop van een chalet die u elders heeft gezien.

Verhuizen van uw stacaravan of chalet naar Camping de Peelpoort?

U heeft reeds een stacaravan of chalet maar kan of wil niet op uw huidige perceel blijven? Wij kunnen u ontlasten met het verhuizen van uw stacaravan of chalet, en/of kunnen u hierin goed begeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe staanplaats neem dan gerust telefonisch contact op. We bekijken graag met u welke mogelijkheden er zijn.