Menu Online boeken

Gemoedelijke comfortcamping Brabant

Als 50-plusser kunt u heerlijk genieten op comfortcamping De Peelpoort. Deze camping Brabant ligt middenin de prachtige natuur van De Peel. Hier vindt u leuke activiteiten, prachtige wandelroutes en fietstochten en vooral veel rust. Hier kunt u op adem komen van het dagelijks leven en puur genieten van de natuur.

Kom op adem op comfortcamping Brabant

Bent u op zoek naar een comfortcamping Brabant? Dan kunt u terecht bij Camping De Peelpoort. De camping ligt in een prachtig natuurgebied. Hier vindt u rust, ontspanning en de Brabantse gemoedelijkheid. Comfortcamping De Peelpoort heeft rekening gehouden met de voorkeuren en behoeftes van de meeste 50-plussers. De camping is geheel nieuw en voorzien van comfortabele sanitaire voorzieningen, een gezellig restaurant en mooie accommodaties. Op de camping is veel groen terug te vinden. Alles is aanwezig voor een fijne tijd in de vrije natuur.

Comfortcamping Brabant

Visvakantie in Brabant

Camping de Peelpoort wordt ook wel een viscamping genoemd, omdat u direct aan de camping een grote visvijver middenin het bos vindt, de ideale plek voor een visvakantie. Hier kunt u in alle rust in de 12 ha grote visvijver De Witte Bergen vissen. In de visvijver vindt u brasem en baars, karper en snoek, voor en zeelt. Vlakbij de visvijver zijn schuilhutten voor onverwachte regenbuien. U vindt ook een vissteiger en een toilet. Geen liefhebber van vissen? Geen nood, ook voor u is er genoeg te doen op onze camping.

Potje golfen

Naast Camping De Peelpoort vindt u Golfbaan Het Woold. Hier kunt u genieten van een heerlijk potje golf. Het is een grote golfaccommodatie met twee mooie golfbanen die passen binnen het gevarieerde peellandschap. De banen zijn beschikbaar voor ervaren, maar ook onervaren golfers.

Wandelen & fietsen

Rondom Camping De Peelpoort kunt u geweldig mooie fietstochten en wandelingen maken. U ontdekt al wandelend of op de fiets de gehele omgeving. Het Nationaal Park De Groote Peel is prachtig om te bezoeken tijdens zo’n wandeling. Daarnaast kunt u ook de Botanische tuin in Asten-Heusden bezoeken. De camping is ideaal gelegen wanneer u ook langere fietstochten wilt maken. Zo kunt u een daguitje maken naar Duitsland, België en Limburg op de fiets. Daarnaast kunt u ook Noord-Brabant verkennen.

Comfortcamping De Peelpoort

De camping Brabant is een geheel nieuw park dat in alles rekening houdt met senioren. Wij ontvangen u graag met de Brabantse gastvrijheid die u gewent bent. U kunt op ons eigen kampeerterrein terecht met uw eigen camper, caravan of tent. Daarnaast kunt u een mooie trekkershut, Finse hut, hotelkamer of chalet voor 4-6 personen huren.