Menu Online boeken

Golfvakantie

Houdt u ervan om met regelmaat een balletje te slaan of bent u een echte fanatieke golfer? Dan is een golfvakantie wellicht iets voor u. Een vakantie waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten, maar waar ook ruimte is om sportief te golfen. Op Camping De Peelpoort kunt u comfortabel verblijven in combinatie met golfen op Golfbaan het Woold in Asten-Heusden.

Golfbaan het Woold in Asten-Heusden

In de prachtige omgeving van Nationaal Park De Groote Peel vindt u Golfbaan het Woold. Een golfbaan met twee banen. Een volwaardige 18-holes championship course 'De Vier Eijckenbaan' en een uitdagende 9-holes PAR3 baan, De Gezandebaan. Het natuurlandschap wordt zoveel mogelijk herstelt en daardoor zien de banen er fantastisch uit, net als de omgeving.

Golfen op de meest gastvrije golfbaan van Nederland

Golfbaan het Woold is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot “Meest gastvrije golfbaan van het land”. De Nederlandse golfers hebben al voor de zesde keer in zes jaar Golfbaan het Woold uitgeroepen. De golfbaan van Asten-Heusden staat bekend om de prachtige banen en de goede oefenfaciliteiten. De nieuwe PAR-72 18 holes golfbaan is ontworpen voor een interessant spel voor zowel beginnende als gevorderde golfers.

De meest populaire baan

Op Golfbaan het Woold is de 9-holes PAR-27 de meest populaire baan onder de leden en gasten. Deze baan is erg uitdagend voor zowel beginners als gevorderde. Deze baan kunt u ook met schemer spelen doordat de baan verlicht is. Dit geeft een schitterend effect!

Golfbaan het Woold

Golfvakantie

Golfvakantie bij Camping de Peelpoort

Na een sportieve dag golfen is het fijn dat u tot rust kunt komen op een comfortabele camping. Camping De Peelpoort ligt naast Golfbaan het Woold. Hier kunt u verblijven op een rustgevende camping met 80 verschillende accommodaties.