Menu Online boeken

Vakantiepark Asten

Heeft u ook zin om er even tussenuit te gaan? Even tot rust komen en genieten van de prachtige natuur om u heen. Camping De Peelpoort is een compleet nieuw vakantiepark Asten, middenin het veelzijdige peellandschap.

Echt even tot rust komen

Camping De Peelpoort is een gemoedelijke camping in de natuur van De Peel, gevestigd in Asten-Heusden. Op ons vakantiepark Asten houden we rekening met rustzoekers en natuurliefhebbers. Met name de behoeftes en voorkeuren van 50-plussers komen terug in onze camping. Door de groene omgeving kunt u helemaal tot rust komen en ontspannen. Daarnaast kunt u genoeg activiteiten ondernemen in de omgeving.

Activiteiten rondom vakantiepark Asten

Brabant kent vele gezellige steden, mooie landschappen en diverse activiteiten. In de omgeving van Comfortcamping De Peelpoort is ook genoeg te doen. Naast ons vakantiepark Asten kunt u een potje golfen op een prachtige golfbaan, vissen in de visvijver, fietsen, wandelen, naar museum Klok en Peel Asten of naar het Nationaal Park De Groote Peel. De omgeving is vooral geliefd door fietsfanaten en echte wandelaars.

Het veelzijdige peellandschap

De omgeving van vakantiepark Asten is schitterend. Het uitgestrekte peellandschap bestaat uit een prachtig hoogveengebied en is volop groen. Liefhebbers van wandelingen en fietstochten kunnen hier hun hart luchten. Er zijn veel mooie routes om de omgeving te ontdekken.

Fijne slaapgelegenheden

Vakantiepark Asten heeft 80 comfortabele slaapplekken, onderverdeeld in diverse overnachtingsmogelijkheden. Met eigen tent, camper of caravan kunt u terecht op onze camping. Op ons vakantiepark vindt u mooie chalets, knusse hutten en een luxe hotelkamer. Hier kunt u comfortabel overnachten.

Ontdek de accommodaties

https://www.campingdepeelpoort.nl/accommodaties

Arrangementen Camping De Peelpoort

Op Camping De Peelpoort bieden we speciale arrangementen aan voor visliefhebbers, fanatieke golfers en gezellige familieweekenden.

Arrangement voor vissers

Staat u graag aan de waterkant te vissen? Dan is het arrangement van Camping De Peelpoort iets voor u! In de prachtige visvijver naast vakantiepark Asten kunt u goed vissen en u geniet van lekkere maaltijden tijdens uw visvakantie Brabant.

Arrangement voor golfers

Wanneer u graag een balletje slaat, is het golfarrangement iets voor u. Dankzij dit arrangement kunt u volop golfen en geniet u van fijne accommodaties en goede maaltijden.

Arrangement voor familieweekend

Wilt u samen met uw familie een gezellig familieweekend Brabant beleven? Ontdek dan het fijne familieweekend arrangement van Camping De Peelpoort. Hier geniet u van een aantal accommodaties, diner, ontbijt, een rondrit met de tram en eventueel fietsverhuur! Ideaal voor een gezellig familiefeest.

Arrangementen