Menu Online boeken

Camping Heusden

Geniet u van een mooie wandeling, een lange fietstocht of bent u een natuurliefhebber? Dan is een verblijf op onze camping Heusden iets voor u! Camping De Peelpoort is een camping in het uitgestrekte en veelzijdige peellandschap.

Prachtig Heusden

In de gemeente Asten vindt u het knusse dorp Heusden. De meeste mensen noemen het Asten-Heusden of Heuze. Met ongeveer 2500 inwoners is het hier ontzettend gezellig. In Heusden vindt u de restanten van het meer dan 600 jaar oude Kasteel Asten. Dit ligt verscholen achter begroeiing en hier vinden regelmatig rondleidingen, exposities en open dagen plaats.

Heusden ligt in het natuurgebied De Peel. Een prachtig stuk natuur waar u veel verschillende soorten natuur vindt. In De Peel vindt u moerassen, vijvers, bossen en hoogveen. Daarnaast ligt in het hart van Heusden de Botanische tuin van 3000 m². Echte natuurliefhebbers kunnen dan ook hun hart luchten in Heusden. Ontdek de prachtige omgeving tijdens uw verblijf op onze camping Heusden.

Wandelen en fietsen in De Peel

Rondom onze camping Heusden vindt u schitterende fietsroutes en wandelroutes. De routes leiden u door de prachtige natuur van De Peel. U ontdekt zo het hele gebied. Op de fiets kunt u zelfs fietsen naar Limburg, België, Duitsland en Noord-Brabant. Lees ook meer over ontdek de Peel op een unieke manier.

Ontdek de omgeving

In de omgeving van onze camping Heusden vindt u leuke dagactiviteiten. Naast Camping De Peelpoort vindt u Golfbaan het Woold. Hier kunnen zowel professionele golfers als beginners een balletje slaan. Aan de andere kant van Camping De Peel vindt u Visvijver De Witte Bergen. Een ontzettend mooie vijver met diverse vissen. Elke visliefhebber kan hier terecht. Daarnaast kunt u Museum Klok en Peel Asten bezoeken of de prachtige natuur ontdekken in Nationaal Park De Groote Peel.

Camping Heusden

Steden bij Camping Heusden

Vlakbij Camping Heusden kunt u allerlei leuke steden bezoeken. De bekendste is misschien wel Eindhoven. De stad van het licht heeft een heel gezellig centrum waar u uitstekend kunt uitgaan. Maar ook op cultureel gebied is Eindhoven een uitstekende optie. Vooral op het gebied van technologie en design zit u op cultureel gebied goed in Eindhoven.

Een andere leuke stad om vanaf de Camping in Heusden te bezoeken is Venlo. Deze stad ligt wel iets verder weg dan Eindhoven, maar is absoluut een bezoek waard. In Venlo kunt u terecht om lekker uit eten te gaan, om te shoppen, om een museum te bezoeken en nog veel meer. Kortom, voor een leuk dagje weg is Venlo een echte aanrader.

Bezoek Camping Heusden

Camping De Peelpoort is dé camping Heusden. De ideale camping voor natuurliefhebbers, 50-plussers en rustzoekers. De camping heeft rekening gehouden met de behoeftes en voorkeuren van 50-plussers en natuurliefhebbers. De camping telt 80 comfortplaatsen die zijn onderverdeeld in diverse overnachtingsmogelijkheden. Behalve de gewone kampeerplaatsen voor caravans en tenten zijn er twaalf plaatsen voor campers, zeven chalets, vijftien trekkershutten en een trekkersveld waar eveneens heerlijk kan worden gekampeerd. En overal is ruime aandacht geschonken aan behoud van uw privacy! Wanneer u op zoek bent naar wat meer gezelligheid kunt u langskomen in onze brasserie ’t Turfke.

Online boeken