Menu Online boeken

Genieten van natuur & gezelligheid met een Familieweekend Brabant

Wilt u er gezellig met uw familie op uit? Op familiecamping De Peelpoort is er vermaak voor jong en oud. In de verschillende accommodaties kunt u terecht met de gehele familie voor een gezellig familieweekend Brabant!

Activiteiten voor jong en oud

Camping De Peelpoort ligt in de omgeving De Peel. De ligging van de camping is ideaal vanwege de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Daarnaast kunt u vanuit Camping De Peelpoort gemakkelijk heel Brabant ontdekken tijdens uw familieweekend Brabant. De camping ligt middenin prachtige bossen en weilanden. Naast de camping vindt u een visvijver De Witte Bergen waar u in een mooie omgeving kunt vissen. Daarnaast vindt u een golfbaan het Woold naast de camping. Hier kunt u met veel plezier een balletje slaan.

Vlakbij de camping vindt u het Natuurreservaat De Groote Peel. Hier kunt u genieten van mooie wandeltochten en fietsroutes. Op enkele kilometers afstand van Camping De Peelpoort vindt u verschillende musea als Museum Klok & Peel in Asten. Daarnaast vindt u ook een Museumkring Peelland waar een aantal kleinere musea zijn over het leven, werken en wonen in de 19e en 20e eeuw. Erg leuk om naartoe te gaan tijdens een familieweekend Brabant. Het is namelijk een leuk uitstapje voor jong en oud!

Bij de receptie van Camping De Peelpoort helpen we u graag bij het uitzoeken van leuke activiteiten in de omgeving!

Kom langs bij Brasserie ’t Turfke op de camping

Op Camping De Peelpoort kunt u genieten van een heerlijk etentje of gezellig bakje koffie in onze eigen brasserie. In Brasserie ’t Turfke kunt u terecht voor een ontbijtje, tot tussendoortje en gehele avondmaal. Hier kunt u met de gehele familie gezellig zitten.

Zeer geschikt voor senioren

Bij Camping De Peelpoort is in alles rekening gehouden met senioren. Hierdoor kunt u goed terecht met ouderen op onze camping. De sanitaire voorzieningen zijn ingesteld op ouderen, maar ook de omgeving en de activiteiten op de camping. U vindt dan ook een rustige en mooie omgeving op de camping met fijne en comfortabele accommodaties. Op Camping De Peelpoort kan de hele familie bijkomen en genieten van een rustige en natuurrijke omgeving.

Accommodaties voor een familieweekend Brabant

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor accommodaties voor uw familieweekend Brabant. Met een eigen tent, caravan en camper kunt u terecht op Camping De Peelpoort. Deze plekken zijn erg ruim en staan centraal bij sanitaire voorzieningen in de buurt. U kunt bij ons ook mooie en comfortabele chalets, trekkershutten en een hotelkamer reserveren. De camping is geheel nieuw, waardoor de accommodaties en de camping ontzettend mooi en schoon zijn. Bekijk hier alle accommodaties.

Arrangement voor familieweekend

Bij Comfortcamping De Peelpoort bieden we een leuk arrangement aan voor familieweekenden. Ideaal voor een gezellig familiefeest op onze camping!

Het arrangement voor familiefeesten bestaat uit: 

  • Afhankelijk van het aantal personen wordt een aantal accommodaties en kampeerplaatsen gereserveerd
  • 1x diner in brasserie ’t Turfke
  • 1x barbecue
  • Dagelijks ontbijt in brasserie ‘t Turfke
  • Rondrit met tram door omgeving
  • Gratis Wifi
  • Optioneel: fietsverhuur 

Familieweekend vanaf € 149,-per persoon voor minimaal 4 personen

Met de hele familie genieten van een rustige en natuurrijke omgeving met de mogelijkheid tot gezellige activiteiten? Boek dan nu een familieweekend Brabant bij Camping De Peelpoort, dé Camping Heusden!