Menu Online boeken

Rust en ruimte in de Brabantse natuur op Camping Brabant

Iedereen heeft het regelmatig nodig om even tot rust te komen. Om even puur te genieten van de mooie natuur en de rustige omgeving. Volkomen ontspannen en op adem komen van het dagelijkse leven. De ideale uitvalsbasis hiervoor is Camping De Peelpoort middenin het veelzijdige peellandschap. Deze camping Brabant brengt ultieme rust en ontspanning.

Ontspannen op Camping Brabant

Wij vinden het belangrijk dat u van de mooie omgeving kunt genieten. Op een natuurlijke manier kunt u op adem komen van de drukke dagelijkse sleur. Op Camping De Peelpoort wordt u altijd op de Brabantse hartelijke manier ontvangen. De camping is gelegen in Asten-Heusden. Op onze camping Brabant kunt u genieten van de prachtige natuur, maar ook van de activiteiten in de omgeving. U kunt genieten van een potje golf, een bezoek aan museum Klok en Peel Asten, het Nationaal Park De Groote Peel en u kunt vissen in de visvijver De Witte Bergen. Wij bieden ook regelmatig leuke arrangementen aan voor vissers en golfers.

Het veelzijdige peellandschap

Het uitgestrekte peellandschap is geliefd onder fietsers en wandelaars. De omgeving ontdekt u het best op de fiets of al wandelend. Op de fiets kunt u vanuit de omgeving De Peel leuke dagtochten uitzetten naar Duitsland, België en door Noord-Brabant en Limburg. De wandelingen zijn prachtig door de verschillende nationale natuurparken in de omgeving of langs de Bergsche Maas. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig hoogveengebied waar verschillende activiteiten zijn. Er is hier ook een uitzichttoren waarmee u een mooi beeld krijgt van de omgeving De Peel.

Verblijfplaatsen op Camping De Peelpoort

Camping De Peelpoort heeft 80 comfortabele plaatsen die verschillende overnachtingsmogelijkheden bieden. Met uw eigen caravan of tent kunt u terecht op onze kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er plaatsen beschikbaar voor campers. Op Camping De Peelpoort zijn bovendien zeven chalets, vier hotelkamers en vijftien trekkershutten te huur. Daarnaast is er een trekkersveld waar ook gekampeerd kan worden.

Comfortplaatsen De Peelpoort

Comfortcamping

Camping De Peelpoort is een ideale locatie voor senioren die willen genieten van de omgeving. Het park is geheel nieuw en in alles is rekening gehouden met senioren. Er zijn veel wandelroutes en fietstochten in de omgeving, maar ook de mogelijkheid tot vissen en golfen wordt gewaardeerd. Als comfortcamping vinden mensen de rust en ruimte op de Brabantse camping prettig, maar maakt u ook vaak kennis met andere senioren. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en nieuw. Hier vindt u ook een invalidentoilet. Daarnaast is er een fijn Restaurant Brasserie ’t Turfke. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Camping De Peelpoort is dan ook ideaal voor een gezellig familieweekend Brabant!

Heeft u onze leuke arrangementen al gezien? Complete programma's vol activiteiten voor vissers, golfers en familieweekenden.

Direct boeken