Menu Online boeken

Geniet van comfort en rust in onze Vakantiepark Accommodaties

De camping heeft in totaal 80 comfortplaatsen die onderverdeeld zijn in diverse overnachtingsmogelijkheden. Behalve de gewone kampeerplaatsen voor caravans en tenten zijn er twaalf plaatsen voor campers, zeven chalets, vijftien trekkershutten en een trekkersveld waar eveneens heerlijk kan worden gekampeerd. Overnachten kan met deze mogelijkheden nooit een probleem vormen. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, gas en afvoer. En overal is ruime aandacht geschonken aan behoud van uw privacy!

Voor campers zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig waaronder: elektra op de plaats en wat verder, naast de parkeerplaats, bevindt zich de vuilwaterstort en de schoonwatertoevoer. Op het trekkersveld is alleen water aanwezig, verderop is een sanitair blok beschikbaar.

Verder zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig: toiletten (waaronder dus een chemisch toilet), diverse wastafels voor de vaat, douches, invalidentoilet, wasmachine en droger. Kortom, iedereen kan er een ruime plaats vinden en verder alle gemakken die voldoen aan de eisen van onze moderne tijd. Alles is aanwezig voor een prettige tijd in de vrije natuur.

Bekijk de accommodaties

Kenmerken camping

  1.  WIFI OVER DE GEHELE CAMPING
  2.  GELEGEN IN EEN NATUURRIJKE OMGEVING
  3.  GEHEEL NIEUW PARK
  4.  RUSTIGE CAMPING VOOR SENIOREN