Geniet van de rust en de ruimte op De Peelpoort

De camping heeft in totaal 80 comfortplaatsen die onderverdeeld zijn in diverse overnachtingsmogelijkheden. Behalve de gewone kampeerplaatsen voor caravans en tenten zijn er twaalf plaatsen voor campers, zeven chalets, vijftien trekkershutten en een trekkersveld waar eveneens heerlijk kan worden gekampeerd. Overnachten kan met deze mogelijkheden nooit een probleem vormen. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, gas en afvoer. En overal is ruime aandacht geschonken aan behoud van uw privacy!

Voor campers zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig waaronder: elektra op de plaats en wat verder, naast de parkeerplaats, bevindt zich de vuilwaterstort en de schoonwatertoevoer. Op het trekkersveld is alleen water aanwezig, verderop is een sanitair blok beschikbaar.

Verder zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig: toiletten (waaronder dus een chemisch toilet), diverse wastafels voor de vaat, douches, invalidentoilet, wasmachine en droger. Kortom, iedereen kan er een ruime plaats vinden en verder alle gemakken die voldoen aan de eisen van onze moderne tijd. Alles is aanwezig voor een prettige tijd in de vrije natuur.

Kenmerken camping

WIFI OVER DE GEHELE CAMPING

GELEGEN IN EEN NATUURRIJKE OMGEVING

GEHEEL NIEUW PARK

RUSTIGE CAMPING VOOR SENIOREN

Camping

Trekkersveld

Trekkersveld/Turfveld: Een veld waar je rustig kunt genieten van een heerlijke vakantie, voorzien van enkele stroompunten(6 aph) en een watertappunt. Rondom aangeplant en hier en daar op het veld staan bomen.

€ 18,- voor 2 p.p.n.

Camperplaats

Speciaal veld ingericht voor 12 campers voorzien van elektriciteit. Camperveld biedt ruime plaatsen voor een camper, voorzien van stroom(16amp). Bij de parkeerplaats is een vuilwaterput waar u kunt lozen en tevens kunt u daar weer schoon water aanvullen.

€ 17,- voor 2 p.p.n.

Comfortplaats

Ruime kampeerplekken voor caravan en of tent,18 x 8m. De Peelpoort heeft 3 grote kampeer velden ingericht tegen de rand van het bos. Campeervelden zijn voorzien van elektra (16amp), water, afvoer.

vanaf € 24,- p.d.

Vakantiepark

Peelhut

Peelhut ookwel Trekkershut genoemd met overdek terras, keukenblok en eettafel. Deze trekkershut is ingericht voor maximaal 4 personen. 2 slaapkamers en openslaande deuren naar eigen terras.

vanaf € 325,- per Week

vanaf € 265,- per Weekend / Midweek

Finse hut

vanaf € 225,- per Week

vanaf € 165,- per Weekend / Midweek

Hotelkamer in de natuur

We hebben 4 hotelkamers: De luxe van een hotelkamer midden in de natuur. Ideaal voor mensen die graag in de natuur zijn, maar toch van de luxe en service van een hotel houden.

vanaf € 435,- per Week

vanaf € 335,- per Weekend / Midweek

Luxe Chalet voor 4 personen

Deze Luxe Chalet is beschikbaar 4 personen. Deze Chalet is voorzien van een overdekt terras, 2 slaapkamers, een huiskamer met open keuken en een ruime badkamer.

vanaf € 685,- per Week

vanaf € 475,- per Weekend / Midweek

Luxe Chalet voor 6 personen

Grote Chalet voor 6 personen met luxe keuken en eetkamer. Een ruime badkamer. Huiskamer met open keuken voorzien van koffiezetapparaat en waterkoker ,kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser en tv.

vanaf € 705,- per Week

vanaf € 495,- per Weekend / Midweek

Family Chalet voor 6 personen

vanaf € 645,- per Week

vanaf € 445,- per Weekend / Midweek