Menu Online boeken

Vakantiehuis bij een golfbaan?

Dus u bent op zoek naar een vakantiehuis bij een golfbaan? Dat komt goed uit. Onze camping ligt namelijk naast Golfbaan Het Woold. Dit is een grote golfaccommodatie met veel natuur, waar u op een prettige manier een potje golf kunt spelen.

Golfbaan Het Woold

Golfbaan Het Woold is een grote golfaccommodatie. Zo groot zelfs, dat hier twee golfbanen te vinden zijn. Het betreft 1 golfbaan van 9 en 1 golfbaan van 18 holes. U kunt hier dus gemakkelijk een paar keer komen golfen zonder elke keer dezelfde holes te hoeven spelen. De Vier Eijckenbaan beschikt over 18 holes, variërend in moeilijkheid. De ene hole heeft PAR 3, de ander PAR 5. Zo kunt u zichzelf echt uitdagen.

Baan voor beginners en gevorderden

Naast de Vier Eijckenbaan beschikt Het Woold ook over de Gezandebaan. Dit is een PAR-27 baan, oftewel je moet de 9 holes die de baan kent in 27 slagen proberen af te ronden. Dit is een fijne baan, zowel voor beginners als voor gevorderde golfers.

Uit eten vanaf uw vakantiehuis bij golfbaan

Doordat onze vakantiehuizen zo dicht bij de golfbaan gelegen zijn, kunt u hier ook uitstekend uit eten gaan. Restaurant Volentieri op golfbaan Het Woold beschikt over de lekkerste gerechten. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor een uitgebreid 3-gangen diner. Daarnaast kunt u ook de Cantina del Vino bezoeken. Een wijnkelder waar u de lekkerste wijnen kunt zien, proeven en ontdekken. Absoluut een aanrader vanuit uw vakantiehuis bij golfbaan.

Reserveer uw vakantiehuis bij golfbaan

Lijkt het u wel wat om tijdens uw vakantie een lekker potje golf te spelen? Reserveer dan nu uw vakantiehuis bij golfbaan Het Woold. De vakantiehuizen op Camping De Peelpoort zijn allemaal vlakbij de golfbaan gelegen. U kunt dus gemakkelijk vanuit uw vakantiehuis een balletje slaan.

6-persoons luxe chalets

Reserveer bijvoorbeeld een luxe 6-persoons chalet op onze camping. Dit is een zeer ruime vakantiewoning met alle luxe die u nodig heeft. Er is een ruime badkamer aanwezig, een gezellige zithoek en 3 slaapkamers. Ook kunt u kiezen voor de Family Chalet voor 6-personen. Dit is een leuk chalet voor 6 personen, ideaal als u met uw gezin op vakantie gaat.

Boek nu uw vakantiehuis bij golfbaan Het Woold