Menu Online boeken

Uw tweede "huis" op ons mooie recreatiepark in de Brabantse Peel

Comfortcamping de Peelpoort biedt huurkavels aan op een keurig verzorgd park.  Met zijn natuurlijke ligging, naast 18 Holes Golfbaan Het Woold en visvijver de Witte Bergen is dit een aantrekkelijke locatie voor uw chalet of stacaravan. De kavels variëren in oppervlakte van 150 tot 300 m2. Hier beleeft u het moderne leven in een prachtige en natuurlijke omgeving!

Uw tweede huis

Veel gasten ervaren de rust op het park als zeer aangenaam. Er is een toenemende vraag naar ongestoord recreëren in de natuur waarbij de moderne voorzieningen van thuis worden meegenomen naar de camping.
Comfortcamping de Peelpoort speelt in op deze behoefte met moderne nutsvoorzieningen: 16A elektra, water, riolering en een propaangasnetwerk op het hele terrein. Op het gehele park is Wi-Fi-internet aanwezig waardoor u verbinding houdt met de buitenwereld, maar alleen als u dat wenst natuurlijk. Kom vrijblijvend kijken naar de plaatsen die wij u te bieden hebben.

Verblijf

De camping is het gehele jaar toegankelijk, overnachten is het gehele jaar toegestaan.
Permanente bewoning is niet toegestaan.

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats?

Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Comfortcamping de Peelpoort? Neem gerust telefonisch contact op of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien!

Interesse in een van onze chalets?

Ook hebben wij regelmatig chalets voor de verkoop

Verhuizen van uw stacaravan of chalet naar Comfortcamping de Peelpoort?

U heeft reeds een stacaravan of chalet maar kan of wil niet op uw huidige perceel blijven? Wij kunnen u ontlasten met het verhuizen van uw stacaravan of chalet, en/of kunnen u hierin goed begeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe staanplaats neem dan gerust telefonisch contact op. We bekijken graag met u welke mogelijkheden er zijn.

Prijzen jaarplaatsen


Nieuwsgierig naar ons verkoopaanbod of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de receptie via  +31 493 - 56 05 19 of  info@campingdepeelpoort.nl