Menu Online boeken

Seniorencamping

Bent u op zoek naar een seniorencamping voor een vakantie of weekend weg? Op Comfortcamping De Peelpoort vindt u de ruimte en omgeving om helemaal tot rust te komen. Kom kamperen op een ruime kampeerplaats met uw eigen camper, caravan of tent of boek een verblijf in een chalet of trekkershut. Bekijk hier een overzicht van al onze accommodaties. 

Seniorencamping omringd door de natuur  

Camping de Peelpoort ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg in een prachtige omgeving. De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. De Peel is een eeuwenoud natuurgebied van heidevelden, bossen en zandruggen. Een populaire bestemming voor mensen die houden van natuur en graag wandelen of fietsen.

In de omgeving De Peel zijn er genoeg mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn of juist heerlijk te ontspannen. Zo kunt u gaan vissen, wandelen door de natuur, musea bezoeken of de verschillende fietsroutes ontdekken. Bekijk hier meer informatie over de omgeving.

Seniorencamping met arrangementen 

Houdt u van golf of bent u een fanatieke visser? Dan hebben wij verschillende arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen bieden een verblijf in combinatie met bijvoorbeeld toegang tot de nabijgelegen golfbaan en een diner.

 Seniorencamping

Seniorencamping

Ontspannen en genieten

Voor 50-plussers is Camping de Peelpoort een prachtige plek om te genieten van de natuur en echt tot rust te komen. Zo biedt de camping u:

  • Ruime plekken met veel privacy 
  • Een natuurrijke omgeving
  • Comfortplaatsen voorzien van elektriciteit, water, gas en afvoer 
  • Voldoende sanitaire voorzieningen
  • Een brasserie waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner
  • Veel informatie over alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving

Kortom, Camping de Peelpoort is de ideale seniorencamping. Kom kamperen met uw eigen tent of camper of boek een verblijf in een chalet en geniet van een heerlijke vakantie. 

Boek direct