Menu Online boeken

Kleine camping Brabant

Camping De Peelpoort ligt in de provincie Noord-Brabant, in Asten-Heusden. Gelegen tussen de bomen en struiken, krijgt de camping een magisch deken over zich heen terwijl u geniet van de privacy. Kies voor een verblijf met uw eigen tent, caravan of camper op onze ruime kampeerplaatsen. Een heerlijk verblijf met een prachtige omgeving binnen handbereik om te wandelen, fietsen of vissen!

Kamperen op Camping De Peelpoort

Bij een verblijf op onze camping kunt u kiezen uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Kies voor een comfortplaats van 18 x 8 meter, waar u met uw eigen tent of caravan kunt staan. Deze plekken zijn voorzien van 16A stroom, water en afvoer! Daarnaast hebben we ook plek op het trekkersveld. Hier kunt u rustig genieten van een heerlijke vakantie met diverse stroompunten van 6A en een watertappunt. Rondom het veld zijn bomen geplant en ook op het veld zelf zijn hier en daar bomen te vinden! Bent u van plan om met de camper te komen? Kies dan voor onze speciale ingerichte camperplaatsen! Elke plaats is voorzien van 16A stroom en bij de parkeerplaats kunt u vuil water lozen en schoon water aanvullen.

Activiteiten vanuit onze camping in Brabant

Vanuit Camping De Peelpoort is er genoeg te doen en zien in en rondom de camping! Op de camping zelf kunt u zich al prima vermaken met de Peeltram, een toch via een solex, of een heerlijk potje midgetgolfen! Daarnaast is er ook nog genoeg te beleven in de buurt van de camping. Denk aan een professioneel potje golf op de golfbaan, kennismaken met de paarden op de manege, of verken het hele netwerk van wandel -en fietsroutes!

Ontdek de prachtige omgeving!

Naast het prachtige gebied De Groote Peel, zijn er nog veel meer natuurgebieden en andere prachtige locaties te ontdekken. De natuurliefhebber bevindt zich in de zevende hemel met onder andere het Starkriet en De Witte Bergen. Deze gebieden kenmerken zich door schitterende bossen, fenomenale uitzichten en magische bezienswaardigheden!

Geniet van onze arrangementen

Bij Camping De Peelpoort geniet u van verschillende arrangementen voor een extra dimensie aan uw vakantieweekend! Wat uw vakantieplannen ook zijn, er is een arrangement voor iedereen! Wij bieden de volgende arrrangementen aan:

  • Arrangement voor familiefeesten
  • Arrangement voor Vissers
  • Arrangement voor golfers

Ze hebben allemaal hun eigen voorzieningen, zoals een dagelijkse diner bij de brasserie, of 2 dagen toegang tot de nabijgelegen Golfbaan de Woold, om een voorbeeld te noemen. Bekijk de details van de arrangement en kies uw favoriet voor een ultieme vakantie bij Camping De Peelpoort!

Kies één van onze arrangementen!