Menu Online boeken

Camping in de Peel

De Peel is een prachtig afgegraven hoogveengebied in de provincies Noord-Brabant en Limburg. De streek kenmerkt zich door zijn prachtige natuur. Het is dan ook niet gek dat veel mensen op zoek zijn naar een camping in De Peel. En die heeft u in Camping De Peelpoort gevonden. Camping De Peelpoort ligt heel mooi in Heusden, in natuurgebied De Hooge Peel. De Groote Peel kenmerkt zich door de grote hoeveelheid natuur, het grote aantal wandelroutes en de grote diversiteit in het gebied. U kunt de Peeldorpen bezoeken, u kunt er vissen en nog veel meer. Kortom, vanaf onze camping in de Peel kunt u alle kanten op.

Activiteiten vanaf de camping in De Peel

Vanaf onze camping in de Peel kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld mooie wandelingen maken door de natuur. Een van de mooiste wandelingen door de Peelstreek is de wandelroute Meerbaansblaak in de Groote Peel. Deze route leidt u langs uitkijkvlonders, uitkijktorens, vogeluitkijkhutten en nog veel meer. U kunt hier vanaf een aantal prachtige plekken de natuur bewonderen, wat deze wandeling zo bijzonder maakt.

Fietsen in De Peel

Ook zijn er verschillende mooie fietstochten te maken in de Peel. Hierbij is Fietsroute De Groote Peel misschien wel de mooiste. Het is een lange route, namelijk 33 kilometer, maar u komt zo wel langs alle mooie plekken in het natuurgebied. Maar de Peel leent zich ook ontzettend goed om zelf een plan uit te zetten. Zo bepaald u zelf wat u te zien krijgt.

Geschiedenis van De Peel

Wilt u de geschiedenis van De Peel ontdekken? Bezoek dan het Klok & Peel museum. Dit is een bijzonder museum, want het richt zich op 2 thema's. Allereerst op klokken en beiaards. Daarnaast duikt het museum volledig in het verleden van De Peel. Een bezoek aan dit museum is dan ook bijna een must vanaf onze camping in De Peel.

Kamperen op onze Camping in De Peel

Wilt u komen kamperen op onze camping in De Peel? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor u:

Alle typen kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit. U kunt dus altijd gebruik maken van uw apparatuur. Daarnaast beschikken de Comfortplaatsn en de Camperplaats over een watertappunt. Tenslotte heeft de comfortplaats nog een extra groot oppervlakte. U kunt hier dus met elk kampeermiddel terecht.

Accommodaties op de camping

Onze camping in de Peel beschikt ook over verschillende huuraccommodaties. Er zijn een Finse hut en een Peelhut aanwezig op het park. Daarnaas kunt u ook een 2-persoons hotelkamer huren. Komt u met meer dan 2 personen, dan is de 4-persoons luxe chalet of de 6-persoons luxe chalet misschien meer iets voor u. Ten slotte kunt u bij ons ook een 6 persoons Family Chalet huren.

Boek nu op onze camping in De Peel