Menu Online boeken

Camping Eindhoven

Camping De Peelpoort is een prachtige camping, gelegen in Asten-Hesuden, in de buurt van Eindhoven. Met de prachtige regio van De Groote Peel om de hoek, biedt onze camping een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. Maak gebruik van onze voorzieningen, geniet van de prachtige omgeving, en kom helemaal tot rust!

Camping in Brabant

Op Camping De Peelpoort bent u van alle gemakken voorzien en zorgen we voor een groot aanbod aan faciliteiten. Zo is er een luxe sanitairgebouw met toiletten, verschillende wastafels en douches, en dat allemaal verwarmd! Verder zijn er ook een wasmachine en droger aanwezig. Zo krijgt u de voorzieningen van de moderne tijd, terwijl u verblijft in de prachige natuur! 

Kampeerplaatsen op de camping

Verblijven op Camping De Peelpoort kan op verschillende manieren. Zo is er de comfortplaats voor caravan of tent van ongeveer 18 x 8 meter. Ruimte genoeg en bovendien voorzien van 16A elektra, water en afvoer! Gelegen aan de rand van het bos, is het genietend vertoeven! Daarnaast is er ook nog het trekkersveld, waar u in alle rust kunt verblijven en optimaal geniet van uw vakantie. Het veld is voorzien van enkele stroompunten (6 amp) en een watertappunt. Het veld is rondom aangeplant en hier en daar op het veld staan bomen. Gaat u op vakantie met de camper? Kies dan voor onze camperplaatsen! We hebben een speciaal veld ingericht voor 12 campers die allemaal zijn voorzien van elektriciteit. Bij de parkeerplaats bevindt zich een vuilwaterput waar u kunt lozen en waar u schoon water kunt aanvullen.

Kampeerplaats Camping De Peelpoort

Chalet Camping De Peelpoort

Accommodatie huren bij Camping De Peelpoort

U heeft ook de mogelijkheid om een accommodatie te huren. Op onze camping hebben een groot en divers aanbod aan accommodaties. Van klein tot groot, van standaard tot luxe. Er zit voor iedereen iets bij, ongeacht uw wensenpakket! Kies uit de volgende accommodaties:

  • De Peelhut
  • De Finse hut
  • Hotelkamer of chalet voor 2 personen
  • Luxe chalet 4 personen
  • Luxe chalet 6 personen
  • Family chalet 6 personen

Bekijk hier het overzicht en kies uw favoriet voor een onvergetelijke vakantie op Camping De Peelpoort!

Activiteiten vanaf onze camping bij Eindhoven

Vanuit onze camping zijn er veel opties voor leuke activiteiten. Zo kan je op de camping zelf al genieten van sport en spellen op de grasvelden en de gloednieuwe midgetgolfbaan. In de nabije omgeving van Camping De Peelpoort is er ook nog een grote golfbaan te vinden en zijn er verschillende schitterende locaties om te vissen, zoals visvijver De Witte Bergen. Daarnaast is er voor de natuurliefhebber genoeg te beleven met de vele wandel -en fietsroutes die je door de prachtige regio navigeren. Denk hierbij aan De Groote Peel, Starkriet en De Witte Bergen!

Zo ziet u dat er werkelijk van alles te doen is voor een ultiem vakantiegevoel. Of u nou kiest voor een kampeerplaats of voor een accommodatie, wij zien u graag snel bij Camping De Peelpoort!

Boek uw favoriete verblijf!