Menu Online boeken

Genieten op onze camping in Asten

Camping De Peelpoort is een mooie camping in Heusden, vlakbij Asten. De omgeving van Asten is heel veelzijdig. Er is veel te doen op het gebied van recreatie, maar ook als u de natuur in wilt gaan is het goed toeven vanaf onze camping in Asten.

Activiteiten vanaf onze camping in Asten

Laten we eerst eens kijken welke activiteiten u kunt ondernemen als u op onze camping staat. Bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Klok & Peel. Dit is een erg bijzonder museum; het richt zich namelijk op twee dingen. Allereerst op klokken en beiaards. U weet wel, het klokkenspel uit kerktorens. Daarnaast neemt het museum de natuur- en cultuurhistorie van De Peel onder de loep. Dit is een ideaal uitstapje als u tijdens uw vakantie de regio echt wilt ontdekken.

Leuke activiteiten voor kinderen

Bent u met kinderen op vakantie, dan is het natuurlijk leuk om een activiteit uit te zoeken die voor het hele gezin leuk is. En dan komt Klimrijk Brabant om de hoek kijken. Klimrijk Brabant is een leuk speelpark waar u kunt klimmen en klauteren. Hijs uzelf in een veiligheidstuigje en trotseer de grote hoogten. En met het speciale hoogtevreesaanbod kunnen zelfs de mensen met hoogtevrees meedoen (en mogelijk van hun hoogtevrees afkomen). Bij Klimrijk Brabant kunt u klimmen, maar u kunt hier ook terecht voor andere leuke activiteiten, zoals een escaperoom. Hierdoor is het een ideaal gezinsuitstapje vanaf onze camping in Asten.

Klimmen bij Camping Asten

Camping in Asten huren

Kamperen op onze camping in Asten

Op Camping De Peelpoort kunt u zowel kamperen als een huuraccommodatie huren. Maar ook jaar- en seizoenplaatsen behoren tot de mogelijkheden. Voor de kampeerder zijn er 3 verschillende opties. Allereerst de Comfortplaats. Dit is een luxe kampeerplaats met eigen elektra, prachtig gelegen aan de rand van het bos. Komt u met de camper? Dan is de camperplaats misschien meer iets voor u. De camperplaatsen staan op een speciaal daarvoor bedoelt veldje. Ze beschikken over elektriciteit en er is een vuilwaterafvoer in de buurt.

Ook trekkersplaatsen beschikbaar

Onze camping in Asten beschikt ook over trekkersplaatsen. Dit zijn plekken met net iets minder luxe als de comfortplaatsen. Het veld beschikt over een aantal elektriciteitspunten en over een gezamenlijk watertappunt.

Huren op onze camping

Ook als u volledig verzorgt op vakantie wilt gaan zit u bij ons aan het juiste adres. We beschikken namelijk over 6 verschillende typen huuraccommodaties. Deze accommodaties variëren van 2-persoons hotelkamers tot luxe 6-persoons chalets. Er zit dus voor iedereen een geschikte accommodatie bij op onze camping in Asten.

Boek meteen uw kampeerplaats of accommodatie