Menu Online boeken

Een mooie camping aan het water in Brabant

Camping De Peelpoort is een camping aan het water in Brabant. De Camping is namelijk gelegen aan het meer De Witte Bergen. Dit is een enorme visvijver, midden in de bossen. U kunt zich wel voorstellen dat u hier heerlijk tot rust kunt komen. Zowel als u aan het wandelen als aan het vissen bent.

Vissen op onze camping aan het water

Vanaf onze camping aan het water in Brabant kunt u heerlijk vissen. Visvijver 'De Witte Bergen' zit namelijk vol met vis. Het 12ha grote meer wordt omgeven door bossen, waardoor u lekker op uw eigen stekje een hengel uit kunt werpen. Gaat u voor een Brasem of gaat u snoekvissen? Het kan allemaal in De Witte Bergen.

Wandelen om het meer

Naast vissen kunt u ook heerlijk wandelen rondom het meer. Het meer is best groot, dus het kan een flinke wandeling worden. En wordt u tjdens de wandeling overvallen door een regenbui? Geen paniek! Er zijn verschillende schuilhutten rondom het meer geplaatst, zodat u gewoon kunt schuilen, en dus niet natgeregend wordt.

Kamperen op onze camping aan het water

Wil u lekker komen genieten van onze camping aan het water in Brabant? Reserveer dan een van onze mooie kampeerplaatsen. Er zijn verschillende soorten plaatsen, dus er is voor iedereen een fijne kampeermogelijkheid te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een luxe Comfortkampeerplaats. Deze kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit en zijn gemiddeld 140m² groot (ruim voldoende voor uw tent of caravan), beschikken over elektriciteit (16amp) en hebben bovendien water en afvoer. U kunt hier dus heerlijk kamperen.

Camperplaatsen en trekkersplekken

Ook als u met uw camper komt kamperen hebben wij goede plekken voor u. Onze camperplaatsen zijn gelegen op een eigen veldje en beschikken over 16 amp elektriciteit. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gezamenlijke waterafvoer en een waterpunt. Ook beschikt onze camping over een trekkersveldje. Dit zijn basis kampeerplaatsen zonder al teveel extra's. Ze beschikken bijvoorbeeld wel over elektriciteit, maar niet over een eigen waterpunt.

Luxe huuraccommodaties

Ook beschikt onze camping over luxe huuraccommodaties. Bijvoorbeeld de luxe 2-persoons hotelkamer. Dit is een ideale accommodatie voor diegenen die lekker in de natuur willen zijn, maar ook de nodige comfort genieten. De hotelkamers op onze camping aan het water in Brabant zijn voorzien van een ruime badkamer, een keuken en nog veel meer. Kortom, een ideaal onderkomen voor stellen.

Accommodaties voor gezinnen

Ook als u met meer dan 2 personen op onze camping verblijft, kunt u terecht in een mooie huuraccommodatie. Bijvoorbeeld in de luxe 6-persoons chalet. Dit is een zeer ruim chalet voor 6 personen, met 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een open keuken en een gezellig ingerichte zithoek. Of kies voor het Family Chalet, ook een 6-persoons chalet. Dit chalet is ideaal voor gezinnen. 

Boek nu uw kampeerplaats of accommodatie

Camping aan het water Brabant