Menu Online boeken

Naar de camping in Brabant met uw hond

Bent u op zoek naar een camping in Brabant waar u uw hond ook mee mag nemen? Zoek dan niet verder. Want op Camping De Peelpoort  mag u uw hond meenemen. Dat maakt het vakantie vieren natuurlijk extra prettig. 

Uw hond mee kamperen

Gaat u kamperen op Camping De Peelpoort, dan mag uw hond ten alle tijden mee (mits aangelijnd). Kiest u bijvoorbeeld voor de comfortplaats, dan kunt u uw hond meenemen. De comfortplaats is een luxe kampeerplaats op onze camping in Brabant met hond. Dat wil zeggen, dat deze kampeerplaats over alle mogelijke gemakken beschikt. Zo is er voldoende elektriciteit op de plek aanwezig (16 ampère), heeft u toegang tot een eigen watertappunt en is er meer dan voldoende ruimte voor uw kampeermiddel. U beschikt namelijk gemiddeld over 140m² kampeeroppervlakte. Kortom, genoeg plek voor uw tent en hondenhok (als u die meeneemt).

Honden op het trekkersveld en de camperplaats

Ook als u verblijft op het trekkersveld of op de camperplaats kun u uw hond meenemen. De trekkersplaatsen zijn bescheiden kampeerplaatsen. Ze hebben enkel de allerbelangrijkste voorzieiningen, zoals elektriciteit en een (gezamenlijk) watertappunt. Ook kunt u kiezen voor de camperplaats. Dit zijn plekken speciaal voor campers. Deze plaatsen beschikken over elektriciteit en er is een waterafvoer en watertappunt. En zowel op de trekkersplaatsen als op de camperplaatsen zijn honden toegestaan.

 

Accommodatie met hond

Wilt u uw hond meenemen tijdens uw verblijf in een accommodatie? Kiest u dan voor de accommodatie 'De Specht'. Wij zijn een camping in Brabant waar honden zijn toegestaan, maar om voor een ieder een schone accommodatie te kunnen garanderen, kunnen wij honden helaas niet in elke accommodatie accepteren. 

Accommodatie 'De Specht'

'De Specht' is een leuke accommodatie op Camping De Peelpoort. Zoals u van onze accommodaties gewend bent, is ook 'De Specht' volledig ingericht. Hij beschikt over een ruime woonkamer en mooie slaapkamers. Wilt u 'De Specht' reserveren? Neem dan even contact met ons op.

Boek nu op onze camping in Brabant met hond

Camping Brabant met hond