Menu Online boeken

Prachtige tijdelijke woonruimte op camping

Elke ochtend wakker worden in een natuurrijke omgeving. Op Camping De Peelpoort kunt u genieten van prachtige natuur, een rustige omgeving en fijne faciliteiten. Ook voor een tijdelijke woonruimte op camping kunt u bij Camping De Peelpoort terecht in een comfortabele chalet.

Tijdelijke woonruimte op camping

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte camping? Op Camping De Peelpoort in omgeving De Peel kunt u niet alleen terecht voor een leuke vakantie, maar ook voor een langer verblijf of tijdelijke woonruimte. In één van de mooie en geheel nieuwe chalets kunt u genieten van een fijn verblijf voor langere tijd. Op Camping De Peelpoort bieden we een luxe chalet aan voor 4 personen of voor 6 personen. De chalets zijn ruim ingericht met een fijne indeling. Daarnaast heeft u een terras bij de chalets en een terrasoverkapping. Hierdoor kunt u ook met slechter weer genieten van uw verblijf.

Tijdelijke woonruimte op camping

Kenmerken Camping De Peelpoort

  • Wifi over de gehele camping
  • Gelegen in een natuurrijke, prachtige omgeving
  • Geheel nieuw park
  • Rustige camping
  • Zeer geschikt voor senioren
  • Een visvijfer
  • Een golbaan

Rust & natuur

Camping De Peelpoort staat bekend om de rustige omgeving en de ligging in de prachtige natuur. Naast de camping vindt u een grote visvijver en een mooie golfbaan. Daarnaast kunt u in de omgeving vele wandelroutes en fietstochten maken. Op de camping vindt u een gezellige brasserie voor een goede maaltijd. De camping is geheel nieuw, waardoor alle faciliteiten in uitstekende staat zijn. Wij proberen u altijd goed van dienst te zijn en uw verblijf zo fijn mogelijk te maken. De ligging van de camping Brabant is ideaal om Brabant te ontdekken. Wanneer uw een tijdelijke woonruimte op camping zoekt, kunt u goed terecht op hét Bungalowpark Brabant. U kunt genieten van alle faciliteiten, de diverse omgeving en de goede accommodaties.